Tider og priser


Her kan du læse om, hvordan en enelektion foregår hos mig.

Ønsker du at bestille tid hos mig eller høre mere, kan du kontakte mig her.

Enelektioner

Når du får enelektioner hos mig, kommer du fast en gang om ugen. Sammen beslutter vi os for, hvor længe du har behov for at gå til Mensendieck. En lektion er af min. 30 minutters varighed. Du står i undertøj, for at jeg bedst muligt kan guide dig i dine øvelser ved at se på, hvordan din krop, muskler og led bevæger sig. Jeg vil løbende lave små kropsanalyser, så vi sammen kan se på din krops styrker og svagheder.

Medbring et lagen eller stort håndklæde.

Betaling

Lektioner betales forud, for en måned af gangen.

Aflysninger

Hvis jeg bliver nødt til at aflyse din lektion, får du en erstatningslektion på et senere tidspunkt. Lektioner, der forsømmes, erstattes ikke.

Priser

Lektioner á 30 minutter En måned á 4 lektioner
Enelektion 800,-
Holdlektioner pr. pers. 600,-

Helligdage erstattes på andet tidspunkt.
Der afholdes ikke lektioner i skoleferier.
Ret til pris- og tidsændringer forbeholdes.